Hakkında
Adem Zengin 2008 yılında Atatürk Üniversitesi Gıda Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Aynı yıl Milli Eğitim Bakanlığı yurtdışı yüksek lisans ve doktora bursunu kazandı. 2009-2016 yıllarında İngiltere'de dil eğitimi, yüksek lisans ve doktora eğitimlerini tamamladı. Şu anda Sakarya Üniversitesi Gıda Mühendisliği bölümünde araştırma görevlisi olarak görev yapmaktadır.
Araştırma ilgi alanları gıda kolloidleri, gıda sistemlerinde kolloidal davranışların modellenmesi, Self Consistent Field teorisi, proteinlerin kompetitif adsorpsiyonudur.
About
Adem Zengin graduated from the Department of Food Engineering at Ataturk University in 2008. In the same year, he won an overseas master's and doctoral scholarship from the Ministry of National Education. In 2009-2016, he got his language education, master's and PhD degrees in the UK. He is currently a Lecturer in Food Chemistry in the Food Engineering Department at Sakarya University.
His research interests are food colloids, modelling of colloidal behaviour in food systems, Self Consistent Field theory, competitive adsorption of proteins.
İletişim
ademzengin@sakarya.edu.tr+902642953914