Loading

Arş.Gör.Dr.

Adem ZENGİN

Mühendislik Fakültesi

Gıda Mühendisliği Bölümü

İletişim

ademzengin@sakarya.edu.tr

+902642953914

1.1-SSCI, SCI-EXP, AHCI KAPSAMINDAKİ DERGİLERDE YAYIMLANAN TAM MAKALE :
1 Ettelaie, R; Zengin, A; Lishchuk, SV; - Novel food grade dispersants: Review of recent progress - CURRENT OPINION IN COLLOID & INTERFACE SCIENCE - Vol.28 - pp.46 - ISSN : 1359-0294 - DOI : 10.1016/j.cocis.2017.03.004 - English - Review - 2017 - WOS:000403433300008
2 Ettelaie, R; Zengin, A; Lee, H; - Fragmented Proteins as Food Emulsion Stabilizers: A Theoretical Study - BIOPOLYMERS - Vol.101 - pp.945 - ISSN : 0006-3525 - DOI : 10.1002/bip.22487 - English - Article - 2014 - WOS:000338023800006
2.1-ULUSLARARASI KONGRE VE SEMPOZYUMLARDA DAVETLİ OLARAK SUNULAN TEBLİĞ :
1 Rammile Ettelaie, Adem Zengin - Applying physics of “macromolecules at interfaces” to the design of novel food colloid emulsifiers and stabilisers - 2020
2.3-ULUSLARARASI KONGRE VE SEMPOZYUMLARDA SÖZLÜ OLARAK SUNULAN VE ÖZET METİN OLARAK YAYIMLANAN TEBLİĞ :
1 Adem Zengin - Modelling the retail channel choice of households for fresh fruit and vegetable shopping: A smart city application - 2019
2 Rammile Ettelaie, Adem Zengin, Brent Murray - Fragmented proteins as food colloid steric stabilisers - 2014
2.4-ULUSLARARASI KONGRE VE SEMPOZYUMLARDA POSTER OLARAK SUNULAN VE YAYIMLANAN TEBLİĞ :
1 Adem Zengin, Rammile Ettelaie, Brent Murray - Modelling the colloidal behaviour of food systems in the presence of fragmented proteins/macromolecules: A Self-Consistent Field approach - 2014
5.1-YURTDIŞI ARAŞTIRMA :
1 Food Colloids & Bioprocessing Research Group - DOI : 1 - 0000 - 2016
13.2-LİSANS VE ÖN LİSANS DÜZEYİNDE DERS VERMEK. (SON 3 YILDA HER DERS İÇİN, HER YIL İÇİN EN FAZLA 5 DERS) :
1 GDM 208 GIDA KALİTE KONTROL VE MEVZUATI - 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Ön Lisans/Lisans Dersleri - pp.2 - ISSN : 1 - 2019
2 GDM 401 GIDA MÜHENDİSLİĞİ TASARIMI - 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Ön Lisans/Lisans Dersleri - pp.0 - ISSN : 1 - 2019
3 GDM 205 FOOD CHEMISTRY AND BIOCHEMISTRY - 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Ön Lisans/Lisans Dersleri - pp.3 - ISSN : 1 - 2019
4 GDM 205 GIDA KİMYASI VE BİYOKİMYASI - 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Ön Lisans/Lisans Dersleri - pp.3 - ISSN : 1 - 2019
5 GDM 312 PROSES KONTROL - 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Ön Lisans/Lisans Dersleri - pp.3 - ISSN : 1 - 2019
6 GDM 312 PROSES KONTROL - 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Ön Lisans/Lisans Dersleri - pp.3 - ISSN : 1 - 2018
7 GDM 498 BİTİRME ÇALIŞMASI - 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Ön Lisans/Lisans Dersleri - pp.0 - ISSN : 1 - 2018
8 GDM 205 GIDA KİMYASI VE BİYOKİMYASI - 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Ön Lisans/Lisans Dersleri - pp.3 - ISSN : 1 - 2018
9 GDM 205 FOOD CHEMISTRY AND BIOCHEMISTRY - 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Ön Lisans/Lisans Dersleri - pp.3 - ISSN : 1 - 2018
10 GDM 401 GIDA MÜHENDİSLİĞİ TASARIMI - 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Ön Lisans/Lisans Dersleri - pp.0 - ISSN : 1 - 2018
11 GDM 401 GIDA MÜHENDİSLİĞİ TASARIMI - 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Ön Lisans/Lisans Dersleri - pp.0 - ISSN : 1 - 2017
12 GDM 205 GIDA KİMYASI VE BİYOKİMYASI - 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Ön Lisans/Lisans Dersleri - pp.3 - ISSN : 1 - 2017
13 GDM 205 FOOD CHEMISTRY AND BIOCHEMISTRY - 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Ön Lisans/Lisans Dersleri - pp.3 - ISSN : 1 - 2017
14 GDM 208 GIDA KALİTE KONTROL VE MEVZUATI - 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Ön Lisans/Lisans Dersleri - pp.2 - ISSN : 1 - 2017
15 GDM 312 PROSES KONTROL - 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Ön Lisans/Lisans Dersleri - pp.3 - ISSN : 1 - 2017
16 GDM 312 PROSES KONTROL - 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Ön Lisans/Lisans Dersleri - pp.3 - ISSN : 1 - 2016
17 GDM 208 GIDA KALİTE KONTROL VE MEVZUATI - 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Ön Lisans/Lisans Dersleri - pp.2 - ISSN : 1 - 2016
BİLDİRİLER
Applying physics of “macromolecules at interfaces” to the design of novel food colloid emulsifiers and stabilisers
Modelling the retail channel choice of households for fresh fruit and vegetable shopping: A smart city application
Modeling the Colloidal Behavior of Food Systems in the Presence of Fragmented Proteins/Macromolecules: A Self Consistent Field Approach
Fragmented proteins as food colloid steric stabilisers
MAKALELER
Novel food grade dispersants: Review of recent progress
Fragmented Proteins as Food Emulsion Stabilizers: A Theoretical Study