Loading

Arş.Gör.Dr.

Adem ZENGİN

Mühendislik Fakültesi

Gıda Mühendisliği Bölümü

İletişim

ademzengin@sakarya.edu.tr

+902642953914

1.1-SSCI, SCI-EXP, AHCI KAPSAMINDAKİ DERGİLERDE YAYIMLANAN TAM MAKALE :
1 Ettelaie, R; Zengin, A; Lishchuk, SV; - Novel food grade dispersants: Review of recent progress - CURRENT OPINION IN COLLOID & INTERFACE SCIENCE - Vol.28 - pp.46 - ISSN : 1359-0294 - DOI : 10.1016/j.cocis.2017.03.004 - English - Review - 2017 - WOS:000403433300008
2 Ettelaie, R; Zengin, A; Lee, H; - Fragmented Proteins as Food Emulsion Stabilizers: A Theoretical Study - BIOPOLYMERS - Vol.101 - pp.945 - ISSN : 0006-3525 - DOI : 10.1002/bip.22487 - English - Article - 2014 - WOS:000338023800006
2.1-ULUSLARARASI KONGRE VE SEMPOZYUMLARDA DAVETLİ OLARAK SUNULAN TEBLİĞ :
1 Rammile Ettelaie, Adem Zengin - Applying physics of “macromolecules at interfaces” to the design of novel food colloid emulsifiers and stabilisers - 2020
2.3-ULUSLARARASI KONGRE VE SEMPOZYUMLARDA SÖZLÜ OLARAK SUNULAN VE ÖZET METİN OLARAK YAYIMLANAN TEBLİĞ :
1 Adem Zengin - Modelling the retail channel choice of households for fresh fruit and vegetable shopping: A smart city application - 2019
2 Rammile Ettelaie, Adem Zengin, Brent Murray - Fragmented proteins as food colloid steric stabilisers - 2014
2.4-ULUSLARARASI KONGRE VE SEMPOZYUMLARDA POSTER OLARAK SUNULAN VE YAYIMLANAN TEBLİĞ :
1 Adem Zengin, Rammile Ettelaie, Brent Murray - Modelling the colloidal behaviour of food systems in the presence of fragmented proteins/macromolecules: A Self-Consistent Field approach - 2014
5.1-YURTDIŞI ARAŞTIRMA :
1 Food Colloids & Bioprocessing Research Group - DOI : 1 - 0000 - 2016
13.2-LİSANS VE ÖN LİSANS DÜZEYİNDE DERS VERMEK. (SON 3 YILDA HER DERS İÇİN, HER YIL İÇİN EN FAZLA 5 DERS) :
1 GDM 208 GIDA KALİTE KONTROL VE MEVZUATI - 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Ön Lisans/Lisans Dersleri - pp.2 - ISSN : 1 - 2019
2 GDM 401 GIDA MÜHENDİSLİĞİ TASARIMI - 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Ön Lisans/Lisans Dersleri - pp.0 - ISSN : 1 - 2019
3 GDM 205 FOOD CHEMISTRY AND BIOCHEMISTRY - 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Ön Lisans/Lisans Dersleri - pp.3 - ISSN : 1 - 2019
4 GDM 205 GIDA KİMYASI VE BİYOKİMYASI - 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Ön Lisans/Lisans Dersleri - pp.3 - ISSN : 1 - 2019
5 GDM 312 PROSES KONTROL - 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Ön Lisans/Lisans Dersleri - pp.3 - ISSN : 1 - 2019
6 GDM 312 PROSES KONTROL - 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Ön Lisans/Lisans Dersleri - pp.3 - ISSN : 1 - 2018
7 GDM 498 BİTİRME ÇALIŞMASI - 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Ön Lisans/Lisans Dersleri - pp.0 - ISSN : 1 - 2018
8 GDM 205 GIDA KİMYASI VE BİYOKİMYASI - 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Ön Lisans/Lisans Dersleri - pp.3 - ISSN : 1 - 2018
9 GDM 205 FOOD CHEMISTRY AND BIOCHEMISTRY - 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Ön Lisans/Lisans Dersleri - pp.3 - ISSN : 1 - 2018
10 GDM 401 GIDA MÜHENDİSLİĞİ TASARIMI - 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Ön Lisans/Lisans Dersleri - pp.0 - ISSN : 1 - 2018
11 GDM 401 GIDA MÜHENDİSLİĞİ TASARIMI - 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Ön Lisans/Lisans Dersleri - pp.0 - ISSN : 1 - 2017
12 GDM 205 GIDA KİMYASI VE BİYOKİMYASI - 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Ön Lisans/Lisans Dersleri - pp.3 - ISSN : 1 - 2017
13 GDM 205 FOOD CHEMISTRY AND BIOCHEMISTRY - 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Ön Lisans/Lisans Dersleri - pp.3 - ISSN : 1 - 2017
14 GDM 208 GIDA KALİTE KONTROL VE MEVZUATI - 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Ön Lisans/Lisans Dersleri - pp.2 - ISSN : 1 - 2017
15 GDM 312 PROSES KONTROL - 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Ön Lisans/Lisans Dersleri - pp.3 - ISSN : 1 - 2017
16 GDM 312 PROSES KONTROL - 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Ön Lisans/Lisans Dersleri - pp.3 - ISSN : 1 - 2016
17 GDM 208 GIDA KALİTE KONTROL VE MEVZUATI - 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Ön Lisans/Lisans Dersleri - pp.2 - ISSN : 1 - 2016